Activities 2018

Lindängeskolan

SKATEBOARD PÅ LINDÄNGESKOLAN

Under hela sommaren erbjuder Bryggeriet prova på-skejt för nybörjare på Llindängeskolan. Tillsammans med Bryggeriets instruktörer får man chans till en bra introduktion till skateboard på en helt ny och spännande skateyta som står placerad inne på Lindängeskolans skolgård.  Ta med egen utrustning eller låna av Bryggeriet. Gratis att delta och gratis att låna utrustning!

17 juli – 12 augusti

Tis, ons, tors / kl. 10.00 – 12.00

samt lördagarna 4:e och 11:e augusti

/ kl. 10.00 – 12.00

*Inställt vid regn.

Stapelbäddsparken

Under sommaren erbjuder Bryggeriet prova på-skejt för nybörjare och Tösabidarna sessions för tjejer och transpersoner. Tillsammans med Bryggeriets instruktörer får man chans till en bra introduktion till skateboard i en av världens bästa skateparker. Alla 4-25 år är välkomna. Ta med egen utrustning eller låna av Bryggeriet. Gratis att delta!

v. 21 – v. 24

Måndagar & Torsdagar

16.00 – 18.00 / Nybörjarskate

18.00 – 20.00 / Tösabidarna

v. 25 – v. 27, v. 30 – v. 32

Måndag – Fredag

13.00 – 14.30 / Tösabidarna

14.30 – 16.00 / Nybörjarskate

 

Skate Goats – Bryggeriet Skate Club

Skate Goats är Bryggeriets skateklubb där man får tillfälle att åka skateboard tillsammans med andra som också tycker att skateboard är det bästa som finns. På plats har vi Bryggeriets duktiga och erfarna coacher som hjälper till, vägleder och inspirerar.

Skateboard är för alla; tjejer, killar och transpersoner, unga som gamla, nybörjare eller proffs, oavsett var du kommer ifrån. Alla våra medlemmar över 8 år är hjärtligt välkomna att anmäla sig till Skate Goats.

På Skate Goats ligger fokus på att ha roligt, att åka skateboard tillsammans och på så sätt inspirera varandra. Man sätter sina egna mål och våra coacher finns på plats för att vägleda och hjälpa till.

ÅLDER: FRÅN 8 ÅR OCH UPPÅT
KRAV: MEDLEM I FÖRENINGEN BRYGGERIET
PRIS: 1000 KR
INGÅR T-SHIRT OCH DIPLOM.

FÖR MER INFO MAILA ANDREA@BRYGGERIET.ORG

Kroksbäck Skatepark

Kom och skejta med Bryggeriet i Kroksbäck Skatepark. Vi är på plats hela sommaren, från den 4:e maj varje vardag kl. 15.00 – 17.00. OBS! Tiderna kan komma att ändras när sommarlovet börjar. Ta med egen utrustning eller låna av oss. Gratis att delta!